Hyvä veli tai sisko -meininki

Posted On 22.04.2010

Filed under Aivopierut, IhmiSET!

Comments Dropped leave a response

Uusi vähemmistövaltuutettu on haussa. Virkaan on hakenut mm J. Sakari Hankamäki joka on itse vähemmistössä. Hän vaan on vääränlainen ihminen vääränlaisessa vähemmistössä, eikä siksi käy virkaan, huolimatta pätevyydestään.

Viran saaja on näköjään jo etukäteen päätetty. Hakuaikaahan on vielä jäljellä, mutta nyt hallitus on ilmoittanut että Eva Biaudet voi hakea virkaan vaikka ei täytäkään kaikkia kriteereitä. Yhtenä kriteerinä on korkeakoulututkinto, jota Biaudet’lla ei ole. Mutta eihän se nyt yks tutkinto haittaa, kun Biaudet on muuten oikeanlainen ihminen oikeanlaisesta vähemmistöstä.

Minulla ei ole mitään käsitystä siitä mitä Biaudet on tehnyt tai jättänyt tekemättä (muuta kuin jättänyt oikiksen kesken ja koulut käymättä, nössö), mutta tämä tällainen hyvä veli -järjestelmä on törkiää. Esimerkiksi Hankamäki täyttää viran hakukriteerit ilman erillisiä lupia mutta hänpä ei ole ”sopiva” virkaan vaikka olisikin pätevä. Biaudet taas tuntuu olevan ”sopiva” virkaan vaikka ei olekaan pätevä.

Haistakaa ny ihan oikeesti jo pitkä p pelleilynne kanssa. Biaudet pitää sulkea haun ulkopuolelle kuten muutkin jotka eivät täytä hakukriteereitä.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s