Törkyiset ihmiset

Posted On 24.03.2012

Filed under IhmiSET!

Comments Dropped leave a response

Hei täällä koiranomistaja osallistuu ensimmäistä kertaa perinteiseen jokakeväiseen koirankakkakeskusteluun.

Nyt kun lumet sulavat hyvää vauhtia, olen koirani kanssa lenkkeillessä kiinnittänyt huomiota teiden varsiin. Törkyistä on. Koirankakkaa on joka puolella. Ei siinä mitään, mutta kun koira ei osaa katsoa mihin astuu, niin se kakka kulkeutuu meille sisälle. Koiran jalat pestään joka lenkin jälkeen, mutta silti, ällöttävää on. Syksyllä kerran kävi niin, että koira teki tarpeensa noin metrin tiestä sivuun. Menin korjaamaan koirani jätöksiä ja astuin suoraan pudonneiden lehtien alla vaanineeseen läjään. Eipä juurikaan ottanut päähän, eiPÄ.

Koirankakkapuheenvuoroni ei vastoin kaikkia taiteen sääntöjä rajoitu paskaan. Ihmiset ovat muutenkin törkyisiä. Tänään koirapuistossa hurttani löysi jotain, en tiedä mitä, näytti nenäliinalta. Käytetyltä. Koira söi sen (irti- ja tänne- käskyt vaativat näköjään vielä harjoitusta). YÖK. Miksi hemmetissä pitää heitellä mitä sattuu minne sattuu? Ja luonnollisestihan koirapuistossa ei tarvitse koirien paskoja kerätä, eihän? Siellä on ihan muuten vain kauhat ja roskikset. Siis ihan koristeena, ei sinne tarvitse niitä tupakantummpeja tai nenäliinojakaan laittaa.

Myös bussipysäkit ovat törkyisessä kunnossa, joka paikassa on tupakantumppeja. Kun minä poltin tupakkaa, laitoin tumpit roskikseen. Joka on usein ihan siinä pysäkin välittömässä läheisyydessä.

Entäs lasinsirut? Kerran näin kun nuori mies heitti pullon liikkuvasta autosta maahan. Hän oikein paiskasi sen pullon asvalttiin, kyseessä ei ollut ”olan yli heitto”, ei sillä että se olisi yhtään parempi. Joka reissulla koiran kanssa lasinsiruja pitää väistellä vähintään kerran. Olen harkinnut koiralle tossujen hankkimista, ihan sitä varten että anturat pysyvät ehjinä.

Ei voi muuta sano kuin että ihmiset ovat typeriä JA TÖRKYISIÄ.

Olen ajatellut aloittaa paljastuskampanjan. Minulla on aina lenkillä mukana puhelin, sellainen älypuhelin, tedättehän, missä on kamera. Jos ikinä näen että joku pösilö koiranomistaja ei korjaa koiransa kakkaa, otan kuvan ja laitan nettiin. Ja haukun tyypin ihan paikan päällä. Lisäksi ajattelin valjastaa aggressioni muutenkin tähän siivouskampanjaan. Jos esimerkiksi näen että joku heittää koirapuistossa tupakantumpin maahan, nostan metelin ja marttyyrin elkein kannan tumpin roskikseen. Lausunto, jonka tumpinheittäjätyperys kuulee, on tyyliä ”aikuinen ihminen eikä osaa roskista käyttää, tommoset pitäisi olla holhouksen alla eikä minkään koiran kanssa liikenteessä, varmaan koiraakin rääkätään mennen tullen ja palatessa, sivistymätön moukka joka ei osaa peruskäytössääntöjä, ei kyllä järki juokse, koirathan voivat syödä ne myrkylliset tummpit”. Voitte uskoa että musta lähtee ääntä kun sille päälle satun, joten koko kulmakunta tulee kuulemaan kuinka moukkamaiset tavat kyseisellä ihmisellä on.

Tapa se on tuokin purkaa aggressioita 😀

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s