Hyvä Ihminen

Posted On 02.02.2012

Filed under Aivopierut, IhmiSET!

Comments Dropped leave a response

Lueskelen kaikenlaista hömppää ja asiaa. Olen jo pitemmän aikaa seurannut Kemikaalicocktail-blogia, jossa Noora Shingler ekojeesustelee. Monesti siellä on ihan hyvää juttua ja tietoa ja tutkimuksia, mutta nyt Noora luulee tietävänsä mikä on kellekin hyvästä. Ja kehottaa sabotoimaan kauppiaita, noita itsenäisiä yrittäjiä, jotka työllistävät monia ihmisiä ja yrittävät tienata leipänsä. Noora tuntuu olevan näitä henkisiä käpyläläisiä, joista Hesarissa pari päivää sitten kolumnoitiin. Kun luin tuota Virpi Salmen juttua, niin varsinkin auto-kohta herätti riemastusta ja toi heti mieleen Shinglerin.

Tämä viimeisin älynväläys, mitä Noora Shingler keksi, on ”pehmeä sabotaasi”. Mennään kauppaan ja käännellään kaikki tuotepaketit, jotka sisältävät ”huonoa tavaraa”, väärin päin. Huonoa tavaraa voisi olla tehotuotettu liha, aspartaamia sisältävä mehukeitto ja teollinen guacamole, joka ei ole avocadoa nähnytkään. Perusteluna tälle on, että ”mielestäni kukaan ei tarvi tällaisia ruoka-aineita”. Ja koska Noora on sitä mieltä, että kukaan ei tarvi, niin mennäänpä sitten kiusaamaan työtä tekeviä ihmisiä ja lisäämään heidän työtaakkaansa. Tottakai Nooralla on oikeus kiusata palkkaansa tienaavia hyllyntäyttäjiä, koska hän nyt on sitä mieltä. Jos minä olisin kauppias ja Shingler tulisi minun kauppaani kääntelemään tuotepaketteja, saisi hän kauppaani porttikiellon. Lisäksi voisin syyttää häntä elinkeinon häirinnästä ja omaisuuden tärvelemisestä.

Sen sijaan jos Shingler tulisi fiksusti ja asiallisesti kysymään että olisiko mahdollista saada tarjolle oikeaa guacamolea, jossa on avokadoa enemmän kuin 2 %, ottaisin ilomielin selvää onko sellaista tarjolla. Jos olisi, voisin ottaa valikoimaan, ainakin koemielessä.

Jos Noora Shingler on sitä mieltä, että jotkut asiat eivät ole kenellekään hyväksi ja hän sitten saa tällä lailla pehmeästi sabotoida ihmisiä tällä perusteella, niin minä taidan olla sitä mieltä, että Shinglerin pajatukset eivät ole kenellekään hyväksi ja alan pehmeästi sabotoida Noora Shingleriä. Esimerkiksi heittämällä häntä tomaatilla, jos hän tulee vastaan. Tomaatissa on muuten natriumglutamaattia. Joka siis EI ole hermomyrkky, on minua valistettu ja olen itsekin tutkinut.

Valitettavasti minulla vain ei ole tapana kanniskella tomaatteja repussani, muuta kuin kaupasta kotiin ja silloinkin ne on siellä siksi, että aion syödä ne, en hukata. Minusta ruokaa ei saa hukata. Niin, että siinä meni sekin pehmeä sabotaasi-idea harakoille 😦

Samassa artikkelissa, jossa Shingler kehottaa ihmisiä kiusantekoon, hän ohimennen kauhistelee kananugetteja JOISSA ON VAIN PUOLET LIHAA! Ajatella! Ne on hei kananugetteja, ei täyslihaa! Itse en osta mitään nugetteja, koska en halua käyttää omia rahojani tehobroilerin tuotantoon, mutta jos ostaisin tehobroileria, niin eikö se olisi järkevää käyttää se koko elukka eikä vaan niitä mehevimpiä reisi- ja rintapaloja? Kyllä kuulkaa ennen puhdistettiin elukan suoletkin ja niihin tehtiin makkaraa! Ajatella! Mua hirvenmetsästäjänä harmittaa, kun en osaa tehdä poskikeittoa. Kieltä ja sisäelimiä kyllä syön ja osaan niistä valmistaa ruokaa. Olen miettinyt sitäkin, että ottaisin niitä suolia, pesisin ja opettelisin tekemään makkaraa. Mutta Noora Shingler ei tätäkään herkkua voisi syödä, koska eihän se olisi 100% lihaa, siinä olisi se suoli päällä ja suolihan ei ole lihaa! HARMI! Ei se hirvi silti hukkaan meillä mene, vaikka en osaakaan tehdä suoliin makkaraa enkä poskikeittoa, suolet, keuhkot ja pää koirille ja luistakin keitetään tosi stydiä lientä. Kaikki käytetään!

Summa summarun, älkää kiusatko ihmisiä, vaikka Shingler siihen kehottaakin. Vastoin tämän kirjoituksen otsikkoa, Shingler ei ole hyvä ihminen. Hän tuntuu olevan itsekäs ja ilkeä tyyppi, joka luulee aina olevansa oikeassa ja jolla on oikeus kiusata toisten elinkeinoa. Tulee ihan mieleen hybris. Antakaa kauppiaille asiallista palautetta palautelaatikon kautta tai ihan naamatusten. Viesti, mitä kauppiaat kuuntelevat varmasti, on raha. Älkää käyttäkö rahaanne semmoisiin tuotteisiin, mistä ette pidä ja minkä tuotanto teidän mielestänne pitäisi lopettaa. Älkääkä lukeko Kemikaalicocktailia jos se saa teille palkokasvin takaraivoon.

Kuka ihme nyt Suomessa edes tarvii avokadoa? Tai kampasimpukoita? Ei kukaan MUTKUMÄHALUUN!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s