Ennen-jälkeen III

Posted On 21.11.2011

Filed under Hörhöily

Comments Dropped leave a response

Tämä ensi kevättä varten tiedoksi, ballerinakelit taitaa tältä vuodelta olla jo ohi.
Ballerinat on kätevät ja yksinkertaiset kengät. Pienet ja helppo ottaa mukaan esim varakengiksi jos laittaa korkkarit jalkaan.
Ballerinoja voi kaapissa olla montaa väriä, minä halusin punaiset, mustat ja harmaat. Koska en osta mitään mikä ei ole juuri sitä mitä haluan TAI mitä ei helposti voi tuunata semmoiseksi mitä haluan, olen saanut aikaiseksi hamstrata kaappiini vasta mustat. Punaiset olivat väärän punaisia. Sopivat harmaat maksoivat liikaa.

Mustat olivat ihan jees ostokunnossa, ihan perusballerinat rusetilla. Rusetti oli ohutta nyöriä eikä sillä ollut mitään muuta funktiota kuin koristaa. Rusetti ei tämmöisellä funktiolla oikein sovi mulle, halusin jotain muuta. Päätin niitata. Hain oikeanlaisia niittejä vaikka mistä (ja ostin vääränlaisiakin mutta niillekin on jo käyttötarkoitus tiedossa) ja sitten näin tähtiä.

Tässä kuvassa ennen-vaihe sekä vaiheessa-vaihe:

Valmis:

Rusetit oli kiinnetty kenkiin muutamalla pistolla, joten ne sai helposti pois. Tähdet ovat metallia ja niiden sakaroiden kärjissä on piikit. Piikit työnnetään koristeltavan materiaalin läpi ja taitetaan – minä taitoin tähden keskustaa kohti – ja sillä siisti. Piikit menivät helposti nahasta ja kankaasta läpi.

Tähdet eivät aivan peitä pistojälkiä, mutta melko hyvin. Jos jotakuta häiritsee kengissäni tähtien lomasta näkyvät neulanpistojäljet, kääntykööt katselemaan muualle:P

Noin kuukausi tämän väkertämiseen jälkeen luin lööpistä että tänä syksynä tähdet ovat muotia. Olenkohan joskus sanonut että olen ennustaja…? 😀

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s