Ennen-jälkeen I

Posted On 11.11.2011

Filed under Hörhöily

Comments Dropped leave a response

Onpas jääny päivitteleminen vähälle. Nyt aloitan ennen-jälkeen kuvien sarjan, jossa esittelen käsitöitä ja koirantöitä. Ensimmäisenä viimeksi mainittu eli koirantyö.

Minulla on siis koira, se on nyt 1v 10kk ikäinen. Koiralla ei ole mitään muuta tapaa tutkia ja tunnustella ympäristöä ja sen esineitä kuin suu. Joskus tutkiminen menee liian pitkälle, niin kävi tässä tapauksessa. Oli muuten  hankala pysyä viilipyttynä kun tulin kotia ja lattialla oli levällään kirjoja joista yksi oli silputtu aika pieneksi. Tai no tämän yhden kansi. Alkuperäistä ennen-kuvaa mulla ei ole, koska en tapaa kuvailla kirjojani. Vois kyllä olla hyvä mahdollista tulipaloa ja vakuutuskorvaushakemusta varten…

Siis, ennen:

Ja korjausoperaation jälkeen:

No, positiivinen puoli tässä on se että mun koira on niin fiksu että se ei pelkästään tee työstötöitä tai puutarhuroi, se myös lukee. Eikä mitä tahansa lööppilehteä vaan Timanttisutraa! Lukukokemus tapahtui muistaakseni viime kesänä, jolloin koira oli alle puolivuotias. Viimeisin innostus on sohvatyynyt, ne viettää tätä nykyä päivänsä pois sohvalta, makuuhuoneessa portin takana.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s