Palaute ohareihin

Posted On 13.07.2011

Filed under Aivopierut, IhmiSET!

Comments Dropped leave a response

Kirjoitin taksikuskin tekemistä ohareista eilen. Lähetin melkein saman tekstin palautteena ja sain vastauksen. Mikä on tietysti hyvä asia.

Vastauksen sisältö ei ollut hyvä asia.

Jos vapaa taksi on ainoana taksiasemalla ja kyytiin astuu asiakas, viedään tämä auton sisälle tullut asiakas pääsääntöisesti ensin, vaikka kuljettaja olisikin juuri kuitannut tilauksen järjestelmästä. Mikäli taksiasemalla on muita autoja, ohjataan sisään pyrkivä asiakas toki niihin, mutta asiakasta ei heitetä ulos taksista.

Teidän tilauksessanne kuljettaja toimi ihan ohjeiden mukaisesti ja tilasi taksikeskuksesta heti Teille uuden taksin, kun hänelle tilauksen kuittauksen jälkeen tuli asiakas taksiasemalta kyytiin.

Eikös sitä tilauksen kuittauksen jälkeen pitäisi painaa kaasua ja suunnata tilauksen tehnyttä asiakasta kohti eikä jäädä munimaan taksiasemalle ”vapaa”-valo päällä?

Ja kaiken lisäksi
Järjestelmämme mukaan Teille laitettiin heti uusi tilaus, johon löytyi heti uusi, vapaa taksi ja tämä taksi oli nouto-osoitteessa ehkä pari minuutin viiveellä ensimmäisestä tilauksesta. Tämän perusteella Teillä ei kyllä ollut mitään syytä huolestua tai stressaantua taksitilauksenne suhteen.

Eipä varmaan niin, noinhan voi sanoa kun ei tiedä taustoja. Ärsyttävän holhoavasti ja vähättelevästi kirjoitettu vastaus. En tykkää.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s