Neljä vuotta

Posted On 18.04.2011

Filed under Aivopierut, IhmiSET!

Comments Dropped one response

No niin, vaalit on ohi. ”Suvaitsevaisto” ”älymystö” on paskat housuissa. Mulla keitti jo yli turpasivustolla, en tänne rähise sen enempää.

Pyydän vain että luette Bwanan ja Helenan kirjoitukset, nielette katkeran kalkin ja alatte valmistautua neljän vuoden päähän. Teillä on neljä vuotta aikaa vaikuttaa muihin ihmisiin, jos kerran ette halua että tämä demokraattinen vaalitulos toistuu. Siis että Kokoomus voittaa vaalit, SDP, toinen perinteinen puolue on hopeasijalla ja PerSut vasta kolmantena. Niin, pää pois perseestä, PerSut on kolmanneksi suurin puolue eikä edes aloita hallitusneuvotteluja.

Jos nyt kuitenkin olette uhkailleet muuttaa pois Suomesta, niin ei kannata olla tyhjänpuhuja vaan toteuttaja! Hyvää matkaa!

Itse tuloksesta voin mietiskellä sen verran että hyvin mielenkiintoista tulee olemaan nämä seuraavat muutamat viikot. Mielenkiinnolla odotan ministerinimityksiä ja hallitusohjelmaa. Arvatkaa mitä! Sitä hallitusohjelmaakaan ei kukaan tee yksin! Johtavana tähtenä on yllätys, yllätys voittajapuolue Kokoomus! Kokoomuskin joutunee tekemään kompromissejä, mutta kenen kanssa ja mistä asiasta, se jää nähtäväksi. Nyt ollaan jännän lähteillä!

Minusta minkki-Mari (koitin hakia tuohon semmoisen oksu-paskan värin tuohon nimeen mut listalla oli vain ”gold” ja ”amber”, että ei oikeen osunu) sanoi hyvin että ”isänmaata voi palvella myös oppositiosta”. Jawohl, isänmaata voi palvella myös vaikka ei olisi eduskunnassa ensinkään! Jatketaan!

Advertisement

One Response to “Neljä vuotta”

  1. teamsoda

    One thing to think about is reinforcement is more powerful than punishment. although chasing reindeer is very dangerous and bad, finding a way to reinforce good behavior will work better. Teaching her to recall away from any distraction is a long process but very worth while. I believe there is a book called ”really reliable recall”.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s