Jennifer’s body

Posted On 19.10.2010

Filed under Aivopierut

Comments Dropped leave a response

Nyt ei ole kyse kauhuleffasta vaan J.Lon pyrstöstä.

Iltalehti raportoi että Jenniferillä on selluliittia! No eihän siinä mitään ihmeellistä ole, ei edes raportoimisen aihetta, mutta toimittajalla pääsi melkoinen aivopieru.

”Suotakoon tällekin tähdelle edes tämä pieni epätäydellisyys. 41-vuotias laulaja-näyttelijä on kuitenkin synnyttänyt nainen.”

Ai että suotakoon? Entä sitten jos Jennifer ei oiskaan äiti, eikö tätä ”pientä epätäydellisyyttä” silloin suotaisi? Miksi ei? Tarkoittaako tämä esim että minulle ei suoda tällaista epätäydellisyyttä koska en ole äiti? Vai suodaanko sittenkin koska en ole kuuluisa miljonääri-laulaja-näyttelijä-suunnitelija? Siis että ei riitä että on lahjakas, pitää olla myös fyysisesti täydellinen? Ja koska minä en ole hyperlahjakas (tai laskelmoiva peluri, mitä en väitä että Jennifer on), minulla voi olla myös selluliittia? Se suodaan minulle?

Voi elämän kevät…

Ai niin ja jutun otsikko on että ”Jee, Jenniferilläkin on selluliittia”. Siis että sitä pitää oikeen JEEEE hurrata että jollain on tällainen mahdollinen ongelma (emmehän tiedä mitä mieltä Jennifer on pyrstöstään ja onko selluliitti hänelle ongelma).

Ja syksy…..

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s