VR – Valtavan Ristiriitaista

Posted On 29.06.2010

Filed under Hörhöily

Comments Dropped 2 responses

VR tempaisee taas. Matkustimme hellun ja koiran kanssa Helsingistä Rovaniemelle ja takaisin. Meillä on lomapassi, joten ostin erikseen paikkaliput ja lemmikkiliput. Ostin ensin Helsingistä makuuvaunuhytin kahdelle ihmiselle, sellaisen, mihin saa viedä koiria, sekä lemmikkilipun. Rovaniemellä ostin samanlaiset liput paluumatkalle. Junat olivat kumpaankin suuntaan pikajunia ja vaunut vanhan mallisia, niitä sinivalkoisia.

Mennessä paikkaliput maksoivat 68 euroa ja lemmikkilippu 5 euroa.
Tullessa paikkaliput maksoivat 46 euroa ja lemmikkilippu 8 euroa 40 senttiä.

Ainoa ero paikkalipuissa on se, että toisessa lukee ”lemmikki mukana”. Ja tietysti päivämäärät, kellonajat, paikkatiedot ja junan numerot, mutta nuo muutokset nyt ovat itsestäänselviä.

Ainoa ero junissa – tai paremminkin paikoissa – oli se, että mennessä hyttiin olisi mahtunut 3 ihmistä nukkumaan, mutta hytti oli sijattu kahdelle. Tullessa hytin tilaa vei sähkökaappi, ja hyttiin pystyi sijamaan vain 2 vuodetta. Voiko tämä olla hintaeron syynä? Ei käy minun järkeen, koska jos me on maksettu kahdesta sängystä niin ei siihen pitäisi vaikuttaa se montako sänkyä tilaan VOITAISIIN sijata.

On se VR ihmeellinen!

Advertisement

2 Responses to “VR – Valtavan Ristiriitaista”

  1. Satu

    VR:llä oli ainakin juhannukseen asti jotain kampanjahintoja, joilla pääsi matkustelemaan vähän tavallista halvemmalla. Olisko paikkaliputkin vaan olleet jossain alennuksessa toiseen suuntaan?

    • Arktinen Haapa

      Ei kun menomatka ennen juhannusta oli kalliimpi ihmisille mutta halvempi koiralle. Paluumatka juhannuksen jälkeen oli taas halvempi paikkalipuiltaan. Ihan hyvä idea mut ei se nyt toimi 🙂 Paitsi jos tarkoitit ensi vuoden juhannusta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s