Mummot

Posted On 27.05.2010

Filed under Aivopierut, IhmiSET!

Comments Dropped leave a response

Nythän on jonkin aikaa ollut menossa varsinainen mummo-gate. Saako egyptiläinen isoäiti jäädä Suomeen? Entä venäläinen? Ensin tiedonrippeitä, sitten kohokohta lopuksi.

Koptilaismummo

  • Tullut maahan turistiviisumilla, jäänyt maahan viisumin loppumisen jälkeen. On siis maassa laittomasti.
  • Sairastaa dieabetestä jonka takia on kuulema kuolemanvaarassa Egyptissä.
  • On tosiaan kuulema koptilaiskristitty ja häntä vainotaan Egyptissä tämän takia koska Egypti on islamilainen maa.
  • On kuulema niin vanha että ei pärjää yksin.

Noh, jos joku on maassa laittomasti niin se pitää poistaa maasta. Diabetes ei ole kuolemantuomo edes Egyptissä. Kuulemani mukaan koptilaisten verilöylyjä ei ole ihan heti Egyptissä järjestetty. Käsittääkseni koptilaismummo on reilu kuuskymmpinen. Mun äiti on 66 ja se pärjää vallan mainiosti!

Venäläismummo

  • On ihan diipadaapa, kuulema tuotu Suomeen melkeen heti kun on saanut Venäjällä jonkun aivoinfarktin
  • ”Hänet tuomitaan kuolemaan jos hänet lähetetään Venäjälle”. Näin kirjoittaa venäläislehti Gudok.ru Iltasanomien mukaan

Ainakin venäläismummon omaiset ovat luvanneet maksaa mummonsa terveydenhoitokulut jos mummo saa jäädä Suomeen. Ihan pikkusen rikkaita vissin nämä sukulaiset. Minusta tuntuu ennemminkin että heillä ei ole harminta aavistusta mitä terveydenhoito Suomessa maksaa, siis ilman mitään Kelan korvauksia. Paljonko maksaa vuorokausi teholla? Se ei kuulkaa ole yks eikä kaks kymppiä.
Tuo Gudokin lausunto ihmetyttää. Vähän sama kuin Lapin Kansa kirjoittaisi vaikka jostain suomalaisesta turistista että ”jos hän tulee Suomeen, hän kuolee”. Öööö? Venäläislehti on sitä mieltä että mummot eivät ole tervetulleita Venäjälle tai he kuolevat heti jos he Venäjälle joutuvat. Niinkö?

Vaikka kuinka mummoja kävisi sääliksi niin ei voi mitään, kun katsotaan meidän omaa vanhustenhoitoa, niin ei tänne tarvita lisää vanhuksia. Hoidettaisko ensin kakkavaipat niiltä jotka on jo maassa laillisesti?

Nyt se kohokohta:

Iltalehden mukaan ”Sirpa Asko-Seljavaara vakuutti, että kaikkien kansanedustajien ja Suomen kansalaistenmielipide on se, että isoäitien täytyy saada jäädä maahan”. Sirpa, olet väärässä. Minun mielipiteeni on se, että isoäitien ei pidä saada jäädä maahan. Korjaa lausuntosi, minun puolestani et voi moista puppua puhua!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s