Ei enää kukkaruukkuja – osa 2- EIKÄ CHILIÄ!!!

Posted On 04.02.2010

Filed under Aivopierut, IhmiSET!

Comments Dropped leave a response

Vähän aikaa sitten kirjoittelin niistä kukkaruukuista joita voidaan käyttää huumehien kasvattamiseen ja niinpä niitä ei saa Stockmann enää myydä.

Nyt on joku asiaan liittyen tullut julkisuuteen omalla nimellään, ei huumehien kasvatukseen liittyen vaan CHILIN!

Sekä Yle että IL kertoo samasta tapaukesta.

Siis kokin koulutuksen omaava mies, jolla on päävastuu sapuskan toimittamisesta porukan lautaselle, kasvattaa itse chiliä. Hän oli käynyt ostamassa chilin kasvatukseen tarvittavia tarvikkeita puutarhamyymälästä – siitä myymälästä joka on tutkinnan kohteena – ja ulos tullessaan oli joutunut poliisin haaviin. Poliisi oli ilmoittanut epäilevänsä kokkia huumausainerikoksesta ja tunkenut mukaan kotiin. Tarkistamaan viljelmät. Jotka siis ovat chiliviljelmiä.

Nyt kokki on sydämistynyt siitä että voiko poliisi nuin vain tulla jonkun kotiin penkomaan asioita. Kyllä näköjään voi. Ja sydämistynyt olisin minäkin.

Tiesittekö muuten että kannabista kyllä saa kasvattaa kotona – koristekasvina! Siitä vaan hamppua viljelemään, se on ihan sievä kasvi. Jos nyt menette istuttamaan siemenen, niin muistakaa sitten kun kasvi pulpahtaa mullasta ulos ja vähän vankistuu, että sitä ei sitten leikellä! Se leikkely nimittäin osoittaa että viljelette kasvia huumausainetarkoituksiin.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s