Ei enää uusia kukkaruukkuja

Posted On 15.01.2010

Filed under Aivopierut, IhmiSET!

Comments Dropped leave a response

Jos teillä on huonekasveja niin pitäkääpä huoli kukkaruukuistanne. Niitä ette nimittäin enää voi ostaa ilman että teitä syytettäisiin huumausainerikoksesta. Huomatkaa että myös vanhat kukkaruukut on syytä vähintään piilottaa!

HS uutisoi tänään kuinka puutarhaliikkeen asiakkaat on ratsattu. Tässä suora lainaus verkkohesarista (boldaukset minun):

Poliisi epäilee kasvien kasvatusvälineitä myyvän yrityksen edustajia huumausainerikoksen edistämisestä. Poliisin mukaan kannabiksen kotikasvattajat ovat ostaneet liikkeestä tarvikkeita huumeviljelyyn.

Yritys määrittelee nettisivuilla olevansa puutarhamyymälä, joka on erikoistunut vesiviljelyyn. Yrityksellä on myymälät Helsingissä, Turussa ja Tampereella.

Poliisi on ottanut yrityksen keskeiset henkilöt kiinni ja tehnyt runsaasti kotietsintöjä. Poliisi on tutkinut myös myymälöiden asiakkaiden asuntoja.

”Olemme löytäneet kotietsinnöissä huomattavan määrän marihuanaa”, kertoo rikoskomisario Jari Luoto Tampereen poliisista.

Suomessa ei ole oikeuskäytäntöä siitä, voiko kasvien kasvatusvälineiden kauppaamista pitää huumausainerikoksen edistämisenä.

”Tämä esitutkinta on tietynlainen ennakkotapaus. Asiaa tullaan varmasti punnitsemaan eri oikeusasteissa”, Luoto uskoo.

Luoto ei paljasta, miksi rikostutkinta kohdistuu juuri tähän yhteen yritykseen. Suomessa on muitakin kauppoja, jotka myyvät kannabiksen yleisimpiä käyttö- ja kasvatusvälineitä.

Että sillälailla. Jos tämä menee läpi loppuun asti ja tuomio tulee, niin se tarkoittaa kuulkaas sitä että te ette voi enää ostaa kukkaruukkuja, koska niitä voidaan käyttää huumehien kasvatukseen ja näin ollen jos ostatte kukkaruukkuja niin ostatte huumausainevälineitä. Lisäksi vanhat kukkaruukut kannattaa piilottaa tosi hyvin, koska nekin ovat huumausainevälineitä ja jos niitä teiltä löytyy, niin saatte syytteen huumausainerikoksesta.

Myös StockMann, Citymarket, Anttila, Prisma ja Plantagen joutuvat syytteeseen huumausainerikoksen edistämisestä, koska noissa kaupoissa myydään kukkaruukkuja, multaa ja lannoitteita, joiden avulla voidaan kasvattaa huumehia.

Tällä perusteella asekauppias, joka möi aseen miehelle joka humalaisessa hulluuskohtauksessa ampui sillä aseella vaimonsa, pitäisi pidättää ja asettaa syytteeseen henkirikoksen edistämisestä.

Kaikki autokauppiaat pitäisi asettaa syytteeseen liikenneonnettomuuksien edistämisestä.

Ja niin edelleen….

Poliisi painotta tässä uutisessa vesiviljelyä ja kertoo että asiakkaiden (miten ne edes on pääseet asiakastietoihin käsiksi? Saako poliisi tosta noin vain avata asiakasreksiterin) kotoa on löytynyt runsaasti Marikukka Pilveä. Poliisi (tai lehti) EI KERRO sitä että asiakkaiden luota on löytynyt vesiviljelylaitoksista myös tomaattia ja chiliä.  Lisäksi poliisi (tai lehti) ei kerro sitä että suuri osa Suomessa myytävistä yrteistä ja salaateista on kasvatettu vesiviljelmissä. Siis sellaiset ruukkuyrtit missä on muovinen ristikkoruukku, mitä myydään ruokakaupassa hevi-osastolla. Pitäisikö näitä yrttejä ja salaatteja tuottavat puutarhat nyt tutkia kun siellähän on ihan hirveästi vehkeitä joilla voidaan kasvattaa huumehia. Jos tästä pelleilystä tulee tuomio niin sehän tarkoittaa muuten sitä että vesiviljelylaitokset määritellään huumausainevälineiksi (tai aineiden kasvatusvälineiksi) mikä taas tarkoittaa sitä että nuo mainitut yrttisalaattipuutarhayritykset joutuvat tekemään isoja investointeja luopuessaan vesiviljelystä.

Kun ekan kerran kuulin tästä keissistä pari viikkoa sitten – ja kuulin muuten paljon enemmän mitä tässä lehtijutussa kerrotaan – niin olin kuin puulla päähän lyöty. Ei voi muuta kuin ihmetellä että eikö poliisilla ole muuta tekemistä kuin leikkiä tämmöistä ja tuhlata rahoja. Kelle pitää soittaa että tämä pelleily loppuu? Minä nimittäin oletan, että jos tämä liike saa tuomion, niin ne StockMannit ja Anttilat saa syytteen kans.  Hirvittävää rahan polttoa tyhjänpäiväisen asian takia.

Nyt lähden ostamaan vesiviljelylaitoksen ja alan viljelemään…. hyötykasveja!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s