Löytöjä

Posted On 23.11.2009

Filed under IhmiSET!

Comments Dropped leave a response

Ostimme hellun kanssa paritalon puolikkaan. Pääsimme hallinnoimaan asuntoa 8.11. Ensimmäisen viikon maalasimme ja asensimme hyllyjä – eli aika vähällä remontilla päästiin. Toisen viikon siivosimme. Viime lauantaina muutimme – muuttoapu oli fantastista! Tavaroiden siirto alkoi 9.15 ja loppui n klo 12. Illalla lattia jo näkyi laatikoiden alta ja kaikki saatavilla olevat lamput valaisivat uutta residenssiä. Ehdimme myös ottaa vähän kaljaa ja saunoa, oli tosi kivaa kavereiden kanssa!

Sunnuntaina siivosimme hellun kanssa vielä vähän lisää, voi pojat että entiset asukkaat eivät olleet siivousintoilijoita. Helluni oli kyllä heille sanonut että ei tarvi mitään suursiivousta toimittaa koska me kuitenkin remontoidaan. No, nämä sankarit eivät olleet siivonneet yhtikäs mitään. Minä eilen jynssäsin 1.7 neliön vessaa kaksi tuntia. Vessassa on kolmeovinen kaappi – yksi iso osa peiliovien takana ja pieni osa melamiini- tms ovien takana. Kaapin yllä on lamppu. Koska tykkään siivota kunnolla kun alan siivoamaan, pesin myös lampun ja seinän välin eli siis kaapin katon. Mitäs sieltä löytyi?
löytö

Voipi olla että edelliset asukkaat, jotka siis asuivat tuossa asunnossa 2 vuotta eivät tienneet asiasta, koska jos he eivät olleet siivousintoilijoita niin ehkä he eivät kahteen vuoteen siivonneet koko vessaa eivätkä varsinkaan kaapin kattoa (siltä se ainakin vaikutti, se oli niin paskainen). Mutta voi myös olla että ei.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s