Biothermin ekosertifioitu dödö

Posted On 12.06.2009

Filed under Kosmetiikka

Comments Dropped leave a response

Ostin laivalta kokeeksi ensimmäisne näkemäni dödön joka on a) ison kosmetiikkafirman tuote ja b) ekosertifioitu. Kyseessä on Biothermin Deo Pure Natural Protect. Tuotepurkin kyljessä lukee, että 24 hours deodorant care. Sehän mua kiinnostikin koska mulla on hikiongelma.

Kävin aamulla suihkussa ja laitoin dödöä puhtaalle iholle. Se haiskahti vähäsen niinkuin Offilta mutta se meni pian ohi ja sitten kainaloni tuoksui vain vihreältä ja sitrukselta. Ei siis paha aloitus. Päälle laitoin puhtaan t-paidan ja pitkähihaisen collegetakin.

En urheillut tänään, kyseessä oli normi toimistopäivä. Toimiston jälkeen kävin kaupassa ja yhdellä kavereiden kanssa. Sitten tulin kotiin ja otin pitkähihaisen paidan pois. Kainaloista tuli vieno pistävä haju. Aikaa aineen laitosta oli kulunut seitsemisen tuntia. Elän vissin jossain eri aika-avaruusjatkumossa kuin Biotherm….

Haju ei ollut pyörryttävä ja itse en sitä huomannut kuin joissain liikkeissä missä piti ojennella käsiä. Dödö ei kuitenkaan varmasti kestä punttisalikohellusta tai lenkkejä, jos tavallisen lyhyen työpäivän jälkeen tulos oli tuo. Harmillista, sillä ainoat dödöt jotka minulla kunnolla tehoavat eivät ole ekosetifioituja ja sisältävät alumiinia, esim TripleDry tai Biothermin Day Control joka itse asiassa on miehille tarkoitettu tuote!

Jatkanpa siis etsimistä ja kokeiluja. Seuraava kokeilu on kesälomalla metsässä, missä en aio käyttää ollenkaan dödöä. Haluan tietää miten se vaikuttaa ihon kemiaan ja siten hajuihin. Minä kun olen käyttänyt dödöjä joka päivä jo melkein 20 vuotta.

Jos joku tietää tehokkaan dödön, niin kertoo, on hyvä. Testailen että oliko teho vain päässäs 🙂 vai tehoaako se oikeasti hikiongelmaiselle.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s