Homojen hommaa

Ameriikassa valittiin missi tässä vastikään. Valtakunnan kauneimmaksi valittiin Miss North Carolina, Kristen Dalton. Ihan sievä tyttö. Missin valintaan liittyy kauhia polemiikki. Finaalikaksikossa oli tämä voittaja ja Miss California Carrie Prejean. Missiä valttaessa tuomarit kysyvät ehdokkailta yhteiskunnallisia kysymyksiä. Tänä vuonna tuomaristossa istui Perez Hilton, tuo hillitön homo joka kyylää julkkiksia. Perez sai kysyä kysymyksen finaalikaksikon tyhmemmältä eli Miss Californialta. Kysymys kuului, että pitäisikö homoille sallia avioliitto. Miss Kalifornia sanoi että ”minusta avioliitto on miehen ja naisen välinen juttu”. Epäillään, että tämä vastaus sabotoi Prejeanin voiton mahdollisuudet.

Tyhmäksi Prejeanin tekee se, että hän alkoi selittellä itseään. Olkoot nyt sitten mitä mieltä tahansa, niin seisois ees sanojensa takana selkä suorana ilman selittelyjä. ”En yritä olla poliittisesti korrekti, haluan olla raamatullisesti korrekti”. Juuust joo. Entäs sitten tää ”rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi”.

En oikeasti tajua tätä polemiikkia alkuunkaan. Miss California 2003 sanoi että ei hänkään tajua, varsinkaan kun tätä mielipidettä (että homot eivät saisi mennä naimisiin) perustellaan Raamatulla. Miss Cali 2003, Nicole Lamarche sattuu olemaan pappi. Hän sanoi että Raamatussa on kuulkaas monta muutakin asiaa joita ei tänäpänä noudateta ja joita pidetään suorastaan vanhanaikaisina nykyään. Homohomma perustellaan usein 3. Mooseksen kirjalla, missä lukee että ”Älä makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, sillä se on kauhistuttava teko”. No okei, jos haluaa olla raamatullisesti korrekti niin tämä hyväksyttäköön. Miss Cali 2003 kuitenkin osuvasti sanoo, että samassa Raamatun luvussa kielletään myös katkarapujen ja hummerin syönti ja kahdesta eri materiaalista tehdyn puvun pitäminen. Juupa juu, Carrieta ei ole nähty kampanjoimassa äyriäisten syönnin kieltämistä saatika yhdestä materiaalista valmistettujen vaatteiden puolesta. Muistaakseni Raamatussa kerrotaan myös jotain esiaviollisista suhteista ja Miss Cali 2009 ei ole mainostanut olevansa neitsyt. Hän kuulema seukkailee Michael Phelpsin kanssa (mikä ei tietenkään automaattisesti tarkoita sitä että nämä kaksi panevat keskenään).

Minusta Raamatussa on ihan hyviäkin ohjeita, kuten Moos 3:11 ”Älkää varastako, älkää valehdelko älkääkä pettäkö toisianne”, Moos 3:17 ”Älä paheksu lähimmäistäsi vain ajatuksissasi, vaan nuhtele häntä avoimesti; muuten joudut osalliseksi hänen syyllisyydestään” ja Moos 3:33 ”Kun maahanne tulee muukalaisia asumaan keskuudessanne, älkää sortako heitä”.

Raamattussa on kuitenkin nykypäivän elämää ajatellen ihan pönttöjäkin ohjeita kuten se, että pojat pitää ympärileikata liiton merkiksi (oikeasti se oli puhtausjuttu, esinahaton pippeli on helpompi pitää puhtaana kuin esinahallinen ja nykyään on hei suihkut) ja tuo katkarapujen syöntikielto (joka sekin taitaa perustua terveyteen koska äyriäiset ei säily kovin hyvin ja 3000 vuotta sitten pakastinta ja jääkaappia ei ollut).

Jos vielä jatketaan niin käsittääkseni nämä homokiihkoilijat ovat melkein aina kristittyjä. He eivät kuitenkaan vietä esimerkiksi lehtimajajuhlaa joka sekin ohjeistetaan tässä Mooseksen 3. kirjassa. Miksi tämä juhla jää viettämältä kun kerran Raamatun ohjeita orjallisesti seurataan???

Summa summarum, ihmiset ovat epäjohdomukaisia ja typeriä eli eivät ollenkaan uskottavia.

Yleisestikin ottaen tämä homohomma on ihan pösilö. En tajua että miksi ihmisiä kiinnostaa niin hitosti että kenen kanssa kukanenkin nussii – olettaen että nussijat ovat täysjärkisiä täysi-ikäisiä ihmisiä jotka toimillaan eivät vahingoita muita.

Homohomma saatetaan perustella vaikkapa sillä että SE ON LUONNOTONTA! No minäpä sanon että kasvissyönti on luonnotonta. Viimeksi kun minä tarkistin, niin ihmisen ruuansulatuselimistö on sekasyöjän. Vegaaneja ei kuitenkaan kukaan sano INHOTTAVIKSI LUONNONOIKUIKSI. En minäkään, jos joku haluaa olla kasvissyöjä syystä tai toisesta, niin antaa palaa vaan. Homohommaa perustellaan myös sillä että se on VALINTA. No, kasvissyöntikin on valinta….

Homouden aiheuttavaa geeniä on etsitty, on mietitty että jotkut odottavan äidin hormonit vaikuttaisivat sikiöön niin että siitä tulee homo, psykologisiakin syitä on esitetty, mutta mihinkään yhteisymmärrykseen ei ole päästy.

Mua kyllä kiinnostaa nää geeni- ym jutut, mutta ei noilla tutkimuksilla ole tässä asiassa merkitystä. Mua ei varsinaisesti kiinnosta että makaako Kalevi Kaukon vai Kaisan kanssa. Mua kiinnostaa se, että onko Kalevi, Kauko ja Kaisa onnellisia. Mua kiinnostaa myös se että onko Kalevi, Kauko ja Kaisa yhdenvertaisia lain ja oikeuksien suhteen muiden ihmisten kanssa. Tällä hetkellä ei ole, ei Suomessa eikä Yhdysvalloissa eikä monessa muussakaan maassa. Asia etenee, onneksi, mutta harmittavan hitaasti.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s