The great danes

Ei, nyt ei puhuta koirista, nyt puhutaan Rasmusseneista. Tanskan pääministeri Rasmussen valittiin NATOn pääsihteeriksi, mikä on hyvä, sillä Rasmussen on niin kuiva ja nuiva ja sanoi Turkille että kuulkaas meillä on täällä sellainen juttu kuin sananvapaus. Hyvä Rasmussen! Rasmussenin edeltäjä Rasmussen ei ole antanut kommenttia. Rasmussenin seuraaja Rasmussen taas on erikoinen henkilö, sillä hänet tunnetaan (HS.fi:n mukaan) impulsiivisena ketjupolttajana, joka puhuu kansanomaisen rennosti ja rakastaa pitkiä, kosteita illallisia. Rasmussen siis ei ole kuiva ja nuiva kuten Rasmussen.

Ja ihan totta, RASMUSSEN! Poul Nuryp Rasmussen aloitti Rasmussenien valtakauden vuonna 1993. Anders Fogh Rasmussen jatkoi 2001 ja nyt kun Rasmussen meni sinne NATOon niin Lars Løkke Rasmussen jatkaa.

Rasmus Nalle on muuten tanskalainen.

No nyt kun Juutinmaalla ollaan niin tsekatkaapa vielä Eva Solo, Georg Jensen ja Blomus.
Eva Solon uusi picnic-pullo on soma
eva solo picnic flask
ja jo (ainakin meillä) klassikoksi muodostunut karahvi kaunis ja käytännöllinen. Punaviinitippoja ei ole löytynyt muualta kuin lasista ja karahvista sen jälkeen kun tämä tuli käyttöön.
eva solo carafe.
Georg Jensenin kynttilänjalka on mielettömän kaunis
Georg Jensen Glow
ja sitä on saanut myös mustana.

Blomuksen lampetti on majesteetillinen
Blomus lampetti
ja tuoksulyhty selkeälinjainen.
Blomus aromatherapy burner

Georg Jenseniä ja Eva Soloa myy ainakin Stockmann Helsingin keskustassa. Georg Jenseniä löytyi myös Napapiiriltä ja Eva Soloa Anttilasta. Kastrupin lentokenttä on ihan lostava paikka ostella näitä Tanskan ihmeitä, siellä tulee runsaudenpula. Että tiedoksi vaan jos olette menossa Tanskaan lentämällä taikka sitten jos teillä on siellä joku välilasku. Tanskalaiset osaa.

P.s. Mulla on synttärit viikonloppuna ;D

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s