Päivi kierteessä

Posted On 02.04.2009

Filed under Aivopierut, IhmiSET!

Comments Dropped 2 responses

Ja heti perään lisää aivopierua. Olen käsittänyt kristinuskon silleen, että ensin oli juutalaiset jotka teki liiton Jumalan kassa, sitten tuli Jeesus joka teki uuden liiton ihmisten kanssa ja uuden liiton myötä vanha liitto haudattiin. Myös vanhan liiton lait. Olenko nyt ymmärtänyt oikeen? Mikäli olen, niin Vanhan Testamentin arvo on hiukan kyseenalainen ja  Päivi Räsänen on hakoteillä. Ruostissa päätettiin eilen että homot saa mennä naimisiin ja sehän on Päivistä vähän huono juttu. Silleen niiku epäkristillistä, junou. No sitten Päivi ihmettelee että ”Julistetaanko Raamatun homoseksuaalisuutta käsittelevät tekstit pannaan?”. No, ihan vaan tiedoks, että jos ne on Vanhan testamentin puolella ne homohommat, niin EIHÄN NIILLÄ OLE MITÄÄN VÄLIÄ!!! Jos siis olen ymmärtänyt oikein.

Suosittelen Päivillekin buddhalaistumista. Siinä ainoa ohjenuora on: pyri olemaan mahdollisimman hyvä ihminen. Ja hei, TOISTEN TUOMITSEMINEN EI OLE HYVYYTTÄ. Hyvyyttä sulle, Päivi! (Ja buddhalaiset ei kiellä Jeesusta, JEEE!)

Advertisement

2 Responses to “Päivi kierteessä”

  1. Antti J.

    Homohommien tuomitseminen löytyy myös Uuden testamentin puolelta. Siellähän nimittäin tämä apostoli Paavali, joka tunnetaan myös lauseestaan ”naiset vaietkoon seurakunnassa” tuomitsee myös homoilun.

  2. Arktinen Haapa

    Ahaa, kiitos tiedosta Antti. Nyt on kuitenkin niin, että liitto tehtiin Jeesuksen kanssa eikä Paavalin. Minusta on vähän falskia että ensin tehään pomon kanssa sopimus, ja sitten kun pomo vetäytyy eläkkeelle ja tulee uusi pomo, niin se alkaa tosta noin vaan säätämään jo tehtyä sopimusta.

    Kyllä mun pitää se Raamattu kahlata tässä vielä läpi…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s