Veritulppaanijatko

Posted On 24.03.2009

Filed under Terveys

Comments Dropped leave a response

Hs ilmoitti että Ruotsissa on tehty tutkimus, jossa selvisi että naisten pitäisi olla auringossa enempi, koska se vähentää veritulpan riskiä. Veritulppariskistä kirjoittelinkin vähän aikaa sitten.

Tutkimukseen osallistui 40 000 naista. Aika kattava, sanoisin, ainakin osallistujamäärästä päätellen.

”Auringonotossa huomio on liiaksi kiinnittynyt kasvavaan ihosyövän riskiin, sanoi tutkimusta tekemässä ollut dosentti Pelle Lindqvist Ruotsin radiolle. Mitä sydäninfarkteihin, aivohalvauksiin ja joihinkin syöpiin kuten rintasyöpään tulee, auringosta on hänen mukaansa hyötyä. ” Näin siis. Menkää ulos!

Itse aion olla keväällä ja kesällä ulkona järkevästi, ei tuntitolkulla kerrallaan suorassa auringonpaisteessa keskipäivän aikaan ja käyttää aurinkosuojana polttavimpaan aikaan sekä vaatteita että rasvoja. Palaa en aio kertaakaan. Minusta syöpiin ja tulppiin tulee, niin minusta tuntuu että tulppaan kuoleminen on paljon kivempaa kuin syöpään kuoleminen. Nopiampaa ainakin. Voinhan tietysti olla väärässä, ja aina on se riski että ei kuolekaan vaan jää kasviksi. No, elämässä on riskejä, niitä pitää vaan hallita. Hallitkaa!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s