Sokeria

Posted On 17.03.2009

Filed under I lovez, Kosmetiikka

Comments Dropped leave a response

Maksimoin tänään tuskaa ja kävin aikaisemmin mainitsemani akkainlääkärin lisäksi sokeroituttamassa sääreni kauneushoitola Vireessä. Tiedoksi ukoille: sokerointi on vähän kuin vahausta, karvat revitään pois juurineen, mutta sokerimassalla. Se sattui, mutta ei kovin paljoa. Verrattuna esimerkiksi viruksen aiheuttamaan rakkulaiseen tärykalvon tulehdukseen kipu oli hyttysen pisto, ei siis mitään.

Tuskan maksimoinnin jälkeen vedin takaisinpäin ja sain kasvolymfaa. Sen pitäisi poistaa nestettä kasvojen alueelta, ja esimerkiksi silmäpussien pitäisi kutistua. En tajua miten ihmiset niin monesti valittaa tummista silmänalusista. Väriä päälle niin homma on hoidettu. IIIHAN eri asia kuin silmäpussit. En osaa maalata silmäpussejä näkymättömiksi (käytännössä mahdotonta, koitapa maalata olemattomaksi joku mikä kuitenkin on olemassa) joten niistä pitää päästä eroon. Saas ny nähä mitkä on tulokset.

Sen lisäksi että tulokset ovat toivottavia, kasvolymfa oli älyttömän rentouttavaa. Suosittelen kaikille, jo ihan se rentoutumisen takia.

Hoitola oli pieni ja miellyttävä ja siellä oli 2 piskiä 🙂 Olivat söpöjä kingcharlesinspanieleita jotka heilutti häntää koko ajan. Tämä siis vinkiksi niille jotka mielivät kauneuttaan hoitamaan mutta ovat allergisia koirille.

Hoitola myy esimerkiksi Couleur Caramel -sarjan tuotteita, joita ostinkin heti 2. Uusin maalipakkiani… Sarjan tuotteet ovat luomulaatua ja pakkaukset kierrätettäviä. Jos mainostus ei vielä riittänyt, niin kerronpa vielä että sarjaa ei testata eläimillä.

Minusta taisi tulla tuon hoitolan kanta-asiakas just tänään 🙂

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s