Hallituksen aikaansaannoksia

Mitähän se meijän hallitus on saanut viime aikoina – sanotaan vaikka viimisen vuoden aikana – saanu aikaseksi? Katotaanpa. Nämä löyty verkkohesarista eli on aika kapea otanta. Kun ottaa huomioon että on kapea otanta niin alkaa pelottamaan.

Viestintäministeri Suvi Lindén helmikuussa 2009: Työnantaja voi vaikka vaatia riisuuntumaan, lex Nokia. Vaatiahan aina saa vaikka kuun taivaalta, ei siinä mitään.

Eurooppa- ja maahanmuuttoministeri Thors(po): nukkuu töissä, on vastuussa ulkomaalaislain uudistuksesta jossa ”pitkään vallinnut käytäntö kirjattiin lakiin”. Pitääkö tämä ymmärtää niin että käytäntö oli ennen laiton? Ei puhu suomea kunnolla mutta puhuu kunnolla p*skaa. No oli siinä uudistuksessa se hyvä puoli että nyt jos tulet maahan, saat oikeuden tehdä työtä. TEE SIT KANS!

Pääministeri Vanhanen, helmikuu 2009: Eläkeikä uusix, päätin just tosa hiihtolenkillä.

Valtionvarainministeri Katainen helmi 2009: En tunne Lex Nokian sisältöä (mutta äänestin jaa).

Liikenneministeri Vehviläinen helmi 2009: Autoverotus painottukoon käyttöön. No ihan hyvä Helsingissä mut entäs artkiksella missä ei sitä julkista liikennettä ole ja omaa autoa on pakko käyttää?

Taas Thors, tammi 09: Elvytyspaketista pitää saada rahaa myös maahanmuuttoasioihin. Anteeksi nyt vaan rouva mutta miten se elvyttää tätä maata lamasta?

Ulkoministeri Stubb (tammi-helmi-maalis 2009): Ei uskottu maksukyykyyn ja sitten ei enää uskottu ministeriksikään. Ministerin pitää olla läski joka ei varsinkaan ite kävele yhtään mihinkään! Ministeri EI VOI olla maratonkunnossa. Tarkoittaako tämä sitä että Alex ei ole uskottava muiden ministerien silmissä?

Stefan Wallin: Onko se joku kulttuuriministeri? Kai se väläytteli helmikuussa 2009 opintotuen täydellistä uudistamista. Eurovaalikampanjointia, sanon ma.

Taas  Katainen syyskuussa 2008: Lama ei tule Suomeen.

Sisäministeri Holmlund syksyllä 2008: Ei käsiaseita kenellekään. Itse asiassa kaikki tussarit vois kieltää (pun).

Oikeusmninisteri Brax Kuntavaalit 2008: Ei se ollut meidän vika että äänestäjä äänesti väärin. Ei sekään ollut meidän vika että sähköisessä äänestyksessä käytetyt koneet ei toimineet kunnolla. Ei ollut, vaikka koko sähköisen äänestyksen hanke oli meidän vastuulla.

Taas Stubb, syksy 08: Osallistui Georgian kriisin (sodan?) sovitteluun isosti koska Suomi oli ETYJin pj. Hyvin meni.

Sosiaali-ja terveysministeri Hyssälä elo 08: Lääkelaitos Kuopioon, ilman neuvotteluja. Ja huomaattehan, että vaikka kaikki työntekijät irtisanoutuisivat, niin lääkintähuollolle ei olisi edes siitä vaaraa. Siis ettextetajuu, ei mikään kokemus mitään merkkaa, hei.

Työministeri Cronberg, Maalis 08: työkyvyttömyyseläkeläiset töihin. (No on tässä hyvääkin; ”Kerran työkyvyttömäksi todetut eivät kaikki ole lopun elämäänsä työkyvyttömiä”, Cronberg huomautti. Tuo lause vaan kuulostaa absurdilta.)

Liikenneministeri Vehviläinen taas, maalis 08: Ei tiemaksua venäläisille rekoille. (no saisko sit jotain muuta mikä helpottais tilannetta?).

Taas Vanhanen, vuoden 08 alussa: Minun seksijutuista ette puhu! Ettekä ainakaan kirjota kirjaa!

Onhan siellä myös yks vaihdettu ulkoministeri noin tasan vuosi sitten. Se se oli sirkusta se.

Ja kirsikaksi jädeannoksen päälle: oikeuskasleri (vili)Jonkka korjailee kuulema hallituksen esityksiä viikoittain. Eduskunnassa voi olla kaksi esitystä samojen pykälien muuttamisesta, valtioneuvoston yleisistuntoon päätettäväksi tulevista asioista jopa 10-20 prosentissa on puutteita tai virheitä. Teknisiä puutteita suurempi ongelma on, että hallitus perustelee esityksiään huolimattomasti. Jonkka kiinnitti huomiota asiaan jo viime vuonna (HS 19. 6. 2008). Tilanne ei tämän jälkeen ole ainakaan parantunut. Kuulema.

Lähde: Hs.fi.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s