P****a Arkadianmäeltä

Posted On 26.02.2009

Filed under Aivopierut, IhmiSET!

Comments Dropped 2 responses

Eilen meni sitten molemmat paskalait läpi. Jee. Tänään hs.fi uutisoi että
”Hallitus kertoi tiedotustilaisuudessaan tiistaina, että Suomen turvapaikkapolitiikan linjaa ja käytäntöä kehitetään yhteneväiseksi muiden pohjoismaiden kanssa. Tavoite on vähentää perusteettomasti turvapaikkaa hakevien määrää. ”.

Siis hä? Ensin hyväksytään paskalaki ja sitten tiedotetaan tommosta. Nyt en tajuu. Ensin tehdään (käsittääkseni) tosi lepsu ulkomaalais- ja maahanmuuttolaki ja sen jälkeen sanotaan että mennään samaan suuntaan kuin muut pohjoismaat. Eikös muut pohjoismaat ole juuri TIUKENTANEET maahanmuuttopolitiikkaansa?

Hyvää tuossa on se että sanotaan että halutaan vähenttä perusteettomasti turvapaikkaa hakevien määrää. Siis sanotaan ihan ääneen että niitäkin on.

Vanhanen jatkaa että
”Vanhasen mukaan on selvitettävä onko Suomella muista Pohjoismaista poikkeavia ”vetovoimatekijöitä”, joiden takia tänne tulee turvapaikanhakijoita aiempaa enemmän.” NIIN OISKO TÄÄLLÄ JOKU VETOVOIMATEKIJÄ??? Tsiisus tuntuu että koko hallitus ja melkein koko eduskunta on pihalla kuin lumiukot.

Advertisement

2 Responses to “P****a Arkadianmäeltä”

  1. Antti J.

    Katos kun ensin pitää perustaa jokin työryhmä joka tutkii tätä mahdollista vetovoimatekijän olemassaoloa vuoden verran ja sitten vasta jos työryhmä sellaisen löytää, niin voidaan todeta sellaisen olevan olemassa. Sen jälkeen perustetaan toinen työryhmä joka selvittää mitä asialle voitaisiin tehdä. Eihän sitä nyt niin voi tehdä, että heti hoidettaisiin ongelmat alta pois, ei ei.

  2. Arktinen Haapa

    No onhan se hyvä että hallitus työllistää perustamalla työryhmän…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s