Koska saa leikkiä jumalaa?

Posted On 11.02.2009

Filed under Aivopierut

Comments Dropped leave a response

Jumalaapelkäävät ihmiset ne juttelee kaikenlaista. Nyt Vatikaani on tuominnut oikeuden päätöksen, jonka perusteella 17 vuotta koomassa ollut, letkulla ruokittu Eluana Englaro saatettiin viimein Tuonelaan.

Vatikaani myös tuomitsee abortin ja sen sellaiset, koska ihmisen asia ei ole päättää kuolemasta ja elämästä. Ahaa. No, milläs perusteella tämä 17 vuotta koomaillut Eluana sitten pidettiin hengissä? Jos asiat olisivat menneet luonnollisesti eikä kuolemasta olisi päätetty – ts vältetty fyysistä kuolemaa – niin Eluana olisi kuollut jo 17 vuotta sitten. Mutta ei, kun piti leikkiä jumalaa ja jättää vihannes letkuihin. Rauha Eluanan sielulle jos sielua on olemassa, toivottavasti nyt pääsit jatkamaan matkaa.

Jos ihminen ei saa päättää elämästä ja kuolemasta, niin pitää lopettaa kaikki ehkäisy, abortit, lääketieteelliset leikkaukset, lääkkeiden käyttö ja valmistus, hengityskoneet (niitä ei sitten saa käyttää edes sellaisissa tilanteissa joissa ennuste on hyvä ja kone vain väliaikainen ratkaisu), ensiapu ja niin edelleen. Väite, että ihminen ei saa leikkiä jumalaa tai Jumalaa, kieltää aika monta muutakin asiaa kuin vain ihmisen tappamisen. Se kieltää myös ihmisen parantamisen.

Joku on kai tästä kirjottanut aikasemmin, en vaan muista että kuka. Sori jos tunnet itsesi kopioiduksi.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s