Järkeä Arkadianmäeltä??

Posted On 02.02.2009

Filed under Maailmanparannus

Comments Dropped leave a response

No jo nyt on maailmankirjat sekasin ja ruksi pitää piirtää seinään kun Arkadianmäeltä kuuluu kummia; ministeriön työryhmä meinaa ehdottaa järkeviä!

Meillä on tässä ollut ulkomaalais- ja maahanmuuttolakia joka on muodossaan niin perseestä että itkettää. Sitten on Lex Nokiaa joka vituttaa. Ministerit antaa lausuntoa jos mistä, vaikkapa siitä että firmojen hallituksiin pitäs saaha naiskiintiöt, ei perkele! Mutta nyt tämä, tämä ehkä pelastaa uskoni edes johonkin. En kyllä tiedä mihin koska yksi osuma ei korjaa niitä kymmeniä huteja… ”Sosiaali- ja terveysministeriön työryhmä on arvioinut asioita ja haluaa odottavat päihdeäidit pakkohoitoon. Työryhmä oikeuttaisi odottavat päihdeäidit hoitoon ilman jonottamista. Jonottamista suurempana ongelmana työryhmä pitää äitien heikkoa tunnistamista ”(Iltalehti.fi) Toivottavasti IL ei nyt sepusta omiaan, mistään muusta mediasta tästä en ole vielä kuullut. Lisäksi tämä työryhmähomma ei vielä tarkota mitään, tästä pitää saha lakiesitys ja HETI!

Siis ihan loistavaa työryhmältä! Minun mielestä ihminen saa ihan vapaasti tehdä mitä huvittaa, vaikka tappaa itsensä jos haluaa kunhan ei vahingoita toiminnallaan muita, ainakaan fyysisesti. Itsemurha voi olla helpotus – muakin helpotti masennuksen syövereissä ajatus siitä että ainakin tämän paskan saa yhdellä tavalla varmasti loppumaan. Tätä kokemusta rikkaampana toivon kuitenkin että kenellekään ei tule niin paha olo että joutuu ittensä tappamaan.

Mutta niin siis ne päihdeäidit. Juokoon perkele viina ja käyttäköön huumehia niin paljon ku huvittaa, niin kauan ku vahingoittavat vain ittiään. Jos kuvaan tulee esim omaisuusrikoksia tai muuta muita ihmisiä KUTEN SYNTYMÄTTÖMIÄ LAPSIA vahingoittavaa toimintaa niin viranomaisten pitäisi puuttua asiaan vaikka sillä pakkohoidolla. Jos aborttiaika on jo mennyt ohi ja kakara on synnytettävä, niin ainakin voisi pitää huolta siitä että sillä muksulla ei ole mitään FASia tms. Niin että ryyppäävät raskautetut hoitoon vaan vaikka väkisin!

Edit: No nyt tästä uutisoi jo Hesarikin.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s