Viikonlopun ja vähän -alunkin saldo

Posted On 15.12.2008

Filed under IhmiSET!

Comments Dropped leave a response

Lauantai-iltana olin tulossa kotiin siinä kahdentoista maissa. Tupakit oli loppu. Pitsaa teki mieli. Menin lähipizzeriaan ja kysyin ”myyttekö tupakkaa?”. Tiskin toisella puolella ollut herrashenkilö ei oikein ymmärtänyt ja sanoi ”Frutti di mare?”. Ööö. No tiskin toisella puolella ollut toinen herrashenkilö tuli selventämään että ei, tupakkia ei tässä puljussa myydä. Sanoin että ”aha, no joka tapauksessa vegepitsa mukaan, kiitos”. Menin sitten odottelemaan pitsaani. Ilmapiiri oli leppoisa. Pitsa tuli laatikossa kuten normaalisti, mutta tällä kertaa laatikon päällä oli yksi savuke. Siinäpä vasta asiakaspalvelua 😀

Sunnuntaina olimme Suomen Voittaja -näyttelyssä Messukeskusksessa. Menimme vartavasten katsomana vuoden kasvattaja -palkinnon jakamista. Olimme hyvissä ajoin katsomossa. Takanani oli pieni tyttö. Hän potki selkänojaani. Käännyin rauhallisesti häntä kohti ja sanoin ankarasti ”ei saa potkia”. En huutanut, en säksättänyt, äänenpainoni oli hyvin painokas. Tytön silmät levisivät teelautasen kokoisiksi. Käännyin takaisin seuraaman koirien esittelyä. Samassa selkäni takaa alkoi sellainen huuto että ei hyvää päivää. Tytön äiti lohdutteli että ”ei ole mitään hätää” ja tyttö huusi kuin palosireeni. Ilmeisesti tyttöä ei ennen ollut kielletty… Odotin koko ajan korvat luimussa että koska niskaani hyökkää hurjistunut äiti huutamaan ”MITÄ SINÄ TEIT LAPSELLENI”. No ei hyökännyt. Ja Vuoden kasvattaja 2008 pisti sellaisen show’n että hurraa! Koiria oli 16 ja esittely näytti aivan upealta.

Tänään olin punttisalilla aamulla, kuten joka maanantai. Teen sarjat kiertona enkä lepää välillä. Minulta oli yksi liike tekemättä ennen loppulämpöjä, se oli reiden koukistaja. Laitteessa oli mies, joka LEPÄSI SIINÄ, siis tauotti sarjojen välillä. Kunhan istuskeli. Kysyin häneltä että ”voitko levätä jossain muualla, tekisin sillä aikaa harjoitteita”. Mitä tämä sankari vastaa? ”kyllä neiti, olkaa hyvä”? No ei. ”Mä teen vielä yhden sarjan ja sitte sä pääset”. Aha. NO TEE SITTEN JUMALEISSÖN ÄLÄKÄ ISTUSKELE!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s